Венцеслав Стефанов коментира победата на Славия над Левски типично в негов стил


Венцеслав Стефанов коментира победата на Славия над Левски типично в негов стил
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2677 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира победата на отбора си срещу Левски с 2:1 в най-старото столично дерби. Босът не скри задоволството си и отново жегна феновете на "сините". 

Относно отменянето на мача още в началото на шампионата, Стефанов не скри задоволството си въпреки трите тежки контузии на негови футболисти, две от които бяха в началото на срещата: 

" Много се пънеха, лавираха, отлагаха, сменяха и накрая - чао. Славия им изнесе лекция. Надявам се, че левскарите са си водили бележки. Трима наши бяха тежко контузени, но издържахме. Колко още трябваше да контузят?"

Президентът на "белите" нямаше особени претенции към главния съдия - Станислав Тодоров, но все пак отчете дребна забележка и се заяде с полицията относно присъствието на феновете на гостите на Левски:

" Съдията издържа на натиска, макар че чак за шест минути продължение не беше. Искам да попитам полицията как така при продадени общо 460 билета за мача, в сектора за гости имаше толкова хора? Влизали са левскари без билети, за да нямало ексцесии. Това да не са инвалиди? Защо влизат гратис?

Бог прощава, Славия не. Победителите не ги съдят. Един голям мой приятел има утре рожден ден, тази победа я посвещавам на него."

А ето и спорната ситуация с отменения гол за Левски в средата на второто полувреме (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички