Кушев: Очаквахме мачът да е изнервен, изиграхме го тактически добре


Кушев: Очаквахме мачът да е изнервен, изиграхме го тактически добре
Снимка: БГНЕС

792 0

Помощник-треньорът в Славия Мартин Кушев честити на футболистите победата над Левски в отложения мач от 3-ия кръг на Първа лига. Той разкри и какво е състоянието на футболистите, за които се наложи да се правят принудителни смени.

"Искам да честитя победата на футболистите. Очаквахме, че ще е изнервен мач, с много единоборства, но спечелихме и съм много радостен от това. Изиграхме мача тактически доста добре, видяхте, че направихме 4 принудителни смени. Левски също имаха голови положения, но във футбола е така - който вкара повече, взима тези 3 точки", коментира Кушев пред "Диема спорт".

"Планът се промени във втората минута, Тасев е с голям шев на главата, Томбак има проблем с лакътя, но още не знаем какво му е. Наложи се бързо да реагираме, всички се справиха доста добре. Поздравявам ги за дисциплината и желанието", допълни той.

"Не мога да кажа, че сме напълно окомплектовани, ние си знаем къде имаме проблеми, но когато всички работят за отбора, нещата се получават", каза помощник-треньорът. Запитан за петте победи в петте домакински мача на Славия, той заяви: "Загубените навън мачове бяха плод на грешки и малшанс. Във всички мачове се представяме добре". А ето как обясни загубата Мъри Стоилов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички