Галин Иванов: Играхме мъжки и заслужено победихме Левски!


Галин Иванов: Играхме мъжки и заслужено победихме Левски!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1397 0

Героят на Славия Галин Иванов коментира победата над Левски с 2:1, при която имаше изключителна роля за крайния успех. Иванов вкара първия гол за "белите", а освен това бе с основни заслуги за второто попадение на отбора.

"Получи се един добър мач за нашето първенство, здрав мач, с много единоборства, смени, влизания на други футболисти. Мисля, че се държахме мъжки. Бяхме добре групирани в защита и се възползвахме от нашите контраатаки, за да реализираме два гола", започна Иванов.

Стана тежко на терена, влязоха футболисти без загрявка. Мисля, че всички днес се представиха мъжки и заслужено победихме. Тренираме по-малко хора, но се надявам, че тази зима ще направим трансфери и ще сдобием с качествени футболисти.

Това са най-хубавите мачове - срещу Левски, срещу ЦСКА, срещу Лудогорец. Младите, които влязоха, се представиха много добре. Надявам се не само вкъщи да побеждаваме, но и навън. Мисля, че играем доста добре от началото на сезона и се надявам да влезем в шестицата, а защо не и нещо повече - ще видим", добави още Галин Иванов.

Станимир Стоилов пък пое вината за загубата на Левски, но и открои "обидни грешки" на футболистите на "сините" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички