Вдигнаха двойно треньорските заплати в Левски, помощникът на Станимир Стоилов вече с 5-цифрена?


Вдигнаха двойно треньорските заплати в Левски, помощникът на Станимир Стоилов вече с 5-цифрена?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9319 0

Треньорите в първия отбор на Левски са получили отлични новини. Оказва се, че заплатите в треньорския щаб са били увеличени двойно, информират колегите от "Мач Телеграф".

Споменава се, че дългогодишният помощник на Станимир Стоилов - Цанко Цветанов, първи е научил добрите вести. Неговата заплата е най-висока след тази на Мъри и изданието пише, че вече възнаграждението му е скочило до 10 000 лева.

Останалите в треньорския щаб също са получили 100% увеличение, като това е увеличило заплатите им до около 6-7 хиляди лева месечно.

Неотдавна възнагражденията и на някои футболисти бяха увеличени - а сред тях и юноши на "сините". Бранителят Хосе Кордоба, който е сред най-желаните играчи на клуба, също бе сред играчите с увеличени заплати.

Играта на отбора се стабилизира в последно време и след кошмарната серия от 11 поредни мача без успех в Първа лига, "сините" вече са в поредица от три победи. Въпреки това проблемите по високите етажи не спират. Оказа се, че Станимир Стоилов е взел страна между Сираков и Ивков и дори е заплашил с оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички