Мъри Стоилов е взел страна между Сираков и Ивков: Заплашил с оставка


Мъри Стоилов е взел страна между Сираков и Ивков: Заплашил с оставка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4844 0

Излезе любопитна информация около оперативното и висшето ръководство в Левски. Според нея старши треньорът на отбора Станимир Стоилов е взел страна между мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Иво Ивков.

Колегите от "Тема спорт" информират, че Мъри, който оставаше неутрален и опитваше да не прави допълнително разцепление, вече е трябвало да заеме страна и е предпочел тази на изпълнителния директор на "сините".

Нещо повече, от изданието допълват, че един от най-успешните треньори на Левски е заплашил, че ще подаде оставка, ако Иво Ивков бъде уволнен. Официална информация от клуба няма за подобно развитие.

Неотдавна самият Иво Ивков сподели пред подбрани журналисти на засекретена пресконференция, че усеща своите дни в Левски за преброени. С това намекна, че скоро може да не бъде част от клуба.

Всичко това идва на фона на подобрението във формата на "сините". Отборът бе в кошмарна историческа серия от 11 поредни двубоя без победа в първенството, но тя бе превъзмогната и към момента е в поредица от 3 успеха.

Междувременно заради многобройните запитвания от Левски обясниха подробно за новите акции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички