Бивш играч на Левски недоумява: Започнах добре, а после играех доста по-рядко


Бивш играч на Левски недоумява: Започнах добре, а после играех доста по-рядко
Снимка: Getty Images/Gulliver

7354 0

Марко Видович е един от балканците, които минаха през Левски в последните 20-ина години. Той не оставя особена следа в "синия" клуб, но въпреки това има връзка и с любимия наставник на феновете на отбора - Станимир Стоилов.

Видович играе в Анортозис през сезон 2010-11 и именно оттогава познава Мъри. През 2011-а пък се озовава на "Георги Аспарухов", но изиграва едва 12 срещи за тима. Любопитното е, че Левски не губи нито една от тях.

В началото на 2012 година е освободен, но въпреки това самият сърбин признава, че помни отлично престоя си в клуба. Ето какво сподели той в интервю за "Дарик":

"Как да не си спомням. Дойдох в София зимата на сезон 2010-2011 година. Преди това бях в кипърския Анортозис. Там треньор ми беше Станимир Стоилов и те бяха гледали мач, в който са ме харесали. Така от Анортозис се озовах в Левски и имам много добри спомени от онзи период" - разказва сърбинът.

Запитан за серията без загуба, той си спомни горчивия привкус от второто място: "Завършихме втори обаче. Нямах късмет през втората част от сезона. Започнах добре, но после имах и проблеми. Не знам защо точно се получи така, но в началото играех, а после доста по-рядко".

През тази кампания "сините" трудно биха се преборили и за топ 3, но въпреки това бивш играч на тима вярва, че отборът е в по-добра форма от лидера във временното подреждане. Вижте цялото изказване и кой бивш футболист на Левски отсече, че "сините" играят по-добре от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички