Заради многобройни запитвания: От Левски обясниха подробно за новите акции


Заради многобройни запитвания: От Левски обясниха подробно за новите акции
Снимка: Levski.bg

2062 0

От Левски публикуваха детайлна информация относно важната за съществуването на клуба кампания "Акции"23". От клуба обясняват стъпка по стъпка какво трябва да се направи заради многобройните запитвания от настоящи акционери.

Ето пълното съобщение, публикувано на сайта на Левски:

"Левскари,

Заради многобройните запитвания от акционери на „Професионален футболен клуб Левски“ АД, споделяме с Вас реда, по който настоящите акционери могат да раздробят притежаваните от тях временни удостоверения или акции на по-малки пакети, които впоследствие да прехвърлят (джиросат).

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на дружеството преди провеждането на предстоящото общо събрание на 06.04.2023 г., те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличаване на капитала на дружеството. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да замени настоящото Ви временно удостоверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви позволи да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас.

Бланка-молба-за-замяна-на-ВУ

Молбата следва да отразява точния номер на временното удостоверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата заедно с оригиналното временно удостоверение или акции се подават на място в административната сграда на клуба в гр. София, ул. „Тодорини кукли“ № 47.

Крайният срок за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 г. Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на дружеството със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 г.

Бланка-вписване-в-акционерна-книга

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до кампанията по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и на мейл akcii2023@levski.bg или на телефони 0884133543 и 0884188632 между 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден".

По-рано днес от БФС обявиха, че двама играчи са наказани след последния кръг в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Из архива: Григор отказа на три страни, домакини на Голям шлем, да играе за тях

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава нерядко да влиза в устите на критиците, които...

Реклама
Най-четени новини

виж всички