Васил Божков: Борисов прехвърля собствеността на Левски 10 години тайно и задкулисно (ДОКАЗАТЕЛСТВА)


Васил Божков: Борисов прехвърля собствеността на Левски 10 години тайно и задкулисно (ДОКАЗАТЕЛСТВА)
Снимка: БГНЕС

5241 0

Васил Божков продължава със своите атаки по видни български личности, като този път отново жертва е премиерът Бойко Борисов. Разбира се, отново е замесено и името на футболния клуб Левски. Още преди време, Божков призна, че ще изкара "кирливите ризи" на някои хора.

В случая той обвинява министър-председателя на България, че в продължение на цели 10 години сменя собствеността на "синия" клуб, но го прави тайно и задкулисно. Към тези си думи, Божков прикрепя и снимки, които да послужат за доказателство.

Той използва профила в социалната мрежа "Facebook" за тези разкрития, като в споменатия профил вече бе нападнат и финансовият министър на България Владислав Горанов. А ето какво точно написа сега относно Бойко Борисов, като освен обвиненията, го прикани да действа отново - този път открито.

"Ако се погледнат джирата на акциите, ще стане ясно, че г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на „Левски“ тайно и задкулисно.

Сега му дадохме шанс да го направи явно и прозрачно" - пише той.

Можете да видите и снимките, които прикачи като доказателство, в публикацията по-долу. Междувременно, главният прокурор Иван Гешев също взе отношение по темата, като нападна Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама