Георги Попов обясни защо с Божков джиросаха акциите на Борисов, а не на Тити


Георги Попов обясни защо с Божков джиросаха акциите на Борисов, а не на Тити
Снимка: БГНЕС

5001 0

Мажоритарният собственик на Левски Георги Попов, който твърди, че вече не е такъв юридически, внесе яснота върху взетото от него и Васил Божков решение да джиросат акциите на клуба на премиера Бойко Борисов. Той обясни и защо джирото не е извършено в полза на Тити Папазов, който изяви желание да стане рецепиент на акциите. Попов заяви, че премиерът е политизирал ситуацията в Левски, преди те с Божков да го направят с джиросването.

"Борисов каза, че трябва да бъде сменена собствеността на клуба, за да може държавата чрез тотото да му помага. Това ако не е политизиране... Смятам, че държавата не трябва да се меси в частни дружества. Не съм унизил Тити Папазов, не му джиросахме акциите, тъй като феновете на Лвски са разединени и никой не го е упълномощил да вземе акциите", заяви Попов пред bTV.

Попов отговори и на въпроса какво ще направи, ако на свой ред Борисов му джироса акциите на "сините" обратно. "Тогава ще изпълним искането на ветераните, но не е добре да се губи време с такива действия", заяви той. "Аз взех акциите от хора, близки до различни кръгове. Интересува ме бъдещето на Левски", завърши доскорошният мажоритарен собственик на столичния гранд. Какво призова той да направи Борисов вижтев този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички