Бойко Борисов: Няма да взема акциите на Левски, където искат да се връщат


Бойко Борисов: Няма да взема акциите на Левски, където искат да се връщат
Снимка: Министерски съвет

5443 0

Премиерът на България Бойко Борисов коментира казуса с акциите на Левски, които му бяха джиросани от Васил Божков и Георги Попов. Той обяви, че няма намерение да участва в това, няма отношение и не иска да вземе акциите.

"Това беше подигравка, защото е ясна целта. Утре можете да ми прехвърлите и вашата къща с децата. Кака така без да ме питате, започна премиерът пед журналисти днес. - Не са в мен акциите, те са в Сашо Диков. Нито съм дал съгласие, не желая, нямам отношение и няма да взема акциите. Няма юридически казус. От дядо знам насила никой не може да ти даде".

"Ако не ви е ясно каква е целта, това си е за ваша сметка. Няма правилен ход, аз няма да участвам в това. Където искат да се връщат акциите. По никакъв начин не искам да се замесвам с тази тема. Има повдигнати обвинения", категоричен бе той. А защо Божков и Попов ги джиросаха на него, а не на Тити Папазов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички