Васил Божков атакува - пусна чат с Владислав Горанов (СНИМКИ)


Васил Божков атакува - пусна чат с Владислав Горанов (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

8711 0

Бяха пубикувани малка част от доказателствата на Васил Божков в подготвения от него сигнал до български и международни институции. Това се случи чрез неговата официална страница във "Facebook", точно както бе заявено от пресцентъра на "Нове Холдинг".

Негова "жертва" в този случай стана финансовият министър на България Владислав Горанов. Бяха публикувани 2 снимки, на които, според Божков, е показана комуникация между него и Горанов. "Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше" - пише той отгоре.

На първата снимка се вижда как обсъждат договорка с "девойка", а след това си уговарят среща. "* "девойката" - Мария Филипова, предшественичка на Александър Георгиев, председател на ДКХ от 08.02.2018 г., понастоящем зам.-председател на КФН" - добавя Божков като описание.

На втората снимка Божков му казва, че "комисията го съботира" и "пречи на рутинната работа", докато Горанов му отвръща, че ще "говори със Сашо да не смесва нещата". "* "Сашо" - Александър Георгиев, председател на ДКХ от 25.04.2019 г. до февруари 2020 г.; зам.-директор на НАП от май 2017 г. до април 2019г" - е добавеното съобщение към втората снимка.

Вижте цялата публикация и СНИМКИТЕ - по-долу. Междувременно, ето доказателството, че Васил Божков се изгаври с Левски и с Бойко Борисов чрез престъпление (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички