Тръст "Синя България": Важното е какво ще се случи оттук нататък, а не кой е собственик на Левски


Тръст "Синя България": Важното е какво ще се случи оттук нататък, а не кой е собственик на Левски
Снимка: БГНЕС

1267 0

По-важно е не кой е собственик, а какво ще се случи оттук нататък. Това смята Даниел Стрезов, председател на Тръст "Синя България", както и вторият най-голям акционер на Левски. Според него "провокация" е най-мекият термин, чрез който може да се обясни случилото се в клуба през последните дни.

"В момента юристи от най-тежкия ешелон водят спорове кой реално е собственик. По-важно е не кой е собственик, а какво ще се случи оттук нататък. Ние вече казахме, че най-правилният вариант е акциите да бъдат придобити от клуба. Така всички замесени в тази сапунена опера ще покажат, че не използват Левски за финансови и политически игри. Акциите трябва да бъдат джиросани на Левски", заяви Стрезов в ефира на bTV.

"Ако се стигне до такъв сценарий, следващата стъпка ще е да се свика Общо събрание събрание на акционерите. Ние, като организация, претендираща за прозрачно управление, ще поемем ангажимент да представим платформа, на която решенията на това събрание да бъдат приети с най-широка подкрепа на принципа "един човек – един глас", добави още той.

А кои са всички начини, по които феновете на Левски могат да помогнат финансово на клуба - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички