Думите, с които Левски уведоми Спартак , че отказва контролата с тях


Думите, с които Левски уведоми Спартак , че отказва контролата с тях
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6689 0

От руския Спартак (Москва) разкриха думите, с които Левски са ги уведомили, че се отказват да играят контрола с тях по време на зимния си лагер в Дубай. Мачът беше заплануван за 22 януари, но днес стана ясно, че е пропаднал окончателно.

"В своето писмо представителите на Левски заявиха, че се отнасят с уважение към нашия клуб и разчитат на нови срещи в бъдеще. Въпреки това, заради реакциите на своите фенове, те са взели решение да се откажат от мача на 22 януари", обявиха от клуба пред "Спорт Експрес".

"Сините" бяха запланували проверки в Дубай общо с три български клуба. Освен със Спартак, те щяха да играят с Краснодар и Урал (Екатеринбург). От Краснодар обаче се отказаха от мача заради фенските реакции, а с писмо българският клуб е отменил и контролата с Урал.

Припомняме, че феновете на столичния гранд реагираха бурно на уредените приятелски мачове с руски клубове заради войната на Русия в Украйна. Те дори устроиха протестна акция на "Герена". Междувременно, стана ясно, че Спартак ще иска компенсация от Левски за отменения мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички