Валери Божинов: Левски е силен и мощен, поздравявам Наско Сираков и Даниел Боримиров


Валери Божинов: Левски е силен и мощен, поздравявам Наско Сираков и Даниел Боримиров
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

3318 0

Бившият футболист на Левски Валери Божинов се обърна към играчите, феновете и шефовете на клуба с прочувствено съобщение, след като "сините" отстраниха Апоел Беер Шева с 2:1 на "Герена" и си осигуриха среща с Айнтрахт Франкфурт в плейофите за влизане в Лигата на конференциите.

Обръщението на Божинов

"На първо място искам да поздравя отбора и всички от треньорския щаб за добрата свършена работа. Няма не възнаграден труд. Господ забавя, но не забравя силните, а Левски е силен и мощен. Поклон и пред Нейно величество „синята публика“ – левскар да си, братко, е чест", започна Валери Божинов.

"Левски е свързан с всички хора, които работят денонощно за клуба. Има хора, които се отдават по 24 часа да работят за това Левски да се подобрява. Това са хора, които задкулисно работят и искам и тях да ги поздравя. Поздравявам Наско Сираков и Даниел Боримиров. Поздравявам всички хора, които са свързани с Левски и да им отдам чест. Аз не съм пристрастен и заемам страната на Левски и той как работи. Поздравявам всички".

"Не на последно място искам да поздравя нашата велика публика, която за пореден път показа и доказа, че ние трябва да се преклоним пред нея и да ѝ благодарим. Това е дума, която трябва да използваме по-често. Нашата публика показа пореден път".

"Левскари, вие за пореден път показахте колко обичате своя клуба. Като човек, който е на стаж в отбора мога да кажа, че всеки в Левски работи само в една посока, а тя е да се подобряване. Има много страст, емоция и любов. Виждам каква лудост е Левски и искам за пореден път да ви благодаря. Продължавайте да го правите. Апел към всички вас – предстои ни още една велика битка срещу Айнтрахт Франкфурт и апелирам към вас да напълним стадион „Васил Левски“ до дупка. Нека да няма игла къде да падне. Нека целият стадион да бъде "син", призова бившият нападател.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Божинов се похвали с подарък и послание от наставника на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички