Божинов се похвали с подарък и специално послание от наставника на Левски (ВИДЕО)


Божинов се похвали с подарък и специално послание от наставника на Левски (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

5001 0

Бившият футболист Валери Божинов, който в момента се обучава за треньор, се похвали със специален подарък от наставника на Левски Николай Костов. Именно при "сините" кара своя стаж за наставник.

"Благодаря ви господин Н.Костов за прекрасният подарък от сърце ви благодаря за мен е чест благодаря ви !!!", написа Божинов в Instagram, където показа, че е получил книгата "Монахът, който продаде своето ферари".

Към нея има и специално послание от наставника: "За Валери със сърдечни пожелания за успешна треньорска кариера и разумен и добър живот! Н. Костов”, като е добавен и подписът на треньора на "сините".

"Аз подкрепям Левски. Подкрепям тези фенове, които са облечени в синьо и са на стадиона. Подкрепят, идват и дават мило и драго за клуба. Показаха на всички, че както са създали отбора, така правят всичко възможно да го спасят. Левски е създаден от феновете. Да не забравяме каква е историята на нашия клуб. Благодаря на всички тези хора, че те създадоха Левски и продължават да го спасяват. Всичко това е знак колко много обичат клуба си. Аз подкрепям Левски, подкрепям “Л”-то, подкрепям синьото", пък обясни Божинов точно преди да започне шампионатът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички