Валери Божинов: Левски създаде толкова положения, колкото в цялото първенство не са създадени


Валери Божинов: Левски създаде толкова положения, колкото в цялото първенство не са създадени
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2332 0

Левски записа разочароващо поражение с 1:2 от Локомотив Пловдив в българската Първа лига. По този начин и серията на "сините" от победи бе прекъсната. Те обаче могат да съжаляват за негативния резултат, тъй като имаха достатъчно на брой създадени голови положения.

На това мнение бе и бившият футболист на отбора Валери Божинов. Той бе гост-коментатор и по екстравагантен начин посочи, че столичният отбор е имал достатъчно шансове за гол.

Божинов подчерта, че Левски си е виновен сам за поражението поради многото пропуски, както и че тимът е създал "толкова положения, колкото в цялото първенство не са създадени" за този кръг.

"Локомотив Пловдив тръгна доста агресивно в първите 10-15 минути и успя да вкара гол. После какво стана? Прибраха се в тяхната половина и затвориха зоните. Левски сам за себе си е длъжник и си е виновен, тъй като имаше доста положения. Левски създаде толкова положения, колкото в цялото първенство не са създадени. За този кръг говоря" - сподели той пред "Диема спорт". Вижте как ефективността на Локо Пловдив заличи тоталната доминация на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички