Треньорът на Апоел: От първия гол на Левски до края на мача бяхме по-добрият отбор


Треньорът на Апоел: От първия гол на Левски до края на мача бяхме по-добрият отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4271 0

Треньорът на Апоел Беер Шева Елянив Барда не скри разочарованието си от отпадането на отбора в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Израелците бяха елиминирани от Левски след драматично поражение с 1:2 в реванша в София снощи, след като първата среща беше завършила 0:0.

Двубоят вървеше към продължения, но родният гранд стигна до успеха с попадение на Роналдо в шестата минута на допълнителното време. Апоел напуска евротурнирите толкова рано за първи път от сезон 2018/2019, когато загуби в трети квалификационен кръг на Лига Европа (поражение с 3:5 общ резултат от кипърския АПОЕЛ Никозия). В 2 от предишните четири сезона тимът достигна до груповата фаза и два пъти игра в плейофите.

"Много разочароващ резултат, едно от най-жестоките неща е да получиш гол в 96-ата минута. Но това е футболът. От първия гол на Левски до края на мача ние бяхме по-добрият отбор на терена, доминирахме и създадохме ситуации, за разлика от предишните ни мачове. Затова не мога да имам съществени оплаквания към играчите, те дадоха всичко от себе си", коментира Барда.

"За нещастие, всичко тръгва много зле за нас още от началото на сезона. Не можем да пренебрегваме трудностите, които изпитваме, и трябва да направим всичко необходимо, за да коригираме нещата, за да се завърнем към победите и да радваме феновете, които са много важни", допълни той. А ето как играчите на Левски празнуваха в съблекалнята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички