В Северна Македония се подготвят за напрежение от почитателите на Левски


В Северна Македония се подготвят за напрежение от почитателите на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2490 0

Медиите в Северна Македония продължават да предупреждават своите читатели за феновете на родния гранд Левски, тъй като само след броени часове започва срещата между софиянци и местния Шкупи, която е част от предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

Предупреждение от Северна Македония

Северномакедонското издание "Република" информира, че се очакват провокации на трибуните на "Градския стадион" в Скопие тази вечер (27 юли) по време на първия мач между Шкупи и Левски, като се споменава, че провокациите се очакват от "сините" фенове.

Според гореспоменатия източник провокацията от страна на родните фенове се очаква да бъде под вид на запалени северномакедонски и албански знамена, с които имат за цел да подразнят местните запалянковци.

Феновете на Левски пък имат препоръки къде да се движат из Скопие, но въпреки това обявиха, че в 19 часа ще пристигнат пред паметника на цар Самуил на площад "Македония".

По-рано през деня пък от Левски предупредиха своите фенове да бъдат внимателни по време на гостуването на Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички