В Панама: Трансфер на Моран в Левски ще е голямо постижение за него и футбола ни


В Панама: Трансфер на Моран в Левски ще е голямо постижение за него и футбола ни
Снимка: Официален сайт на Етър Велико Търново

9319 0

В Панама са много ентусиазирани относно възможността още един техен сънародник след Хосе Кордоба да заиграе в Левски. Става дума за Мартин Моран от Етър, за когото се появи слух, че е набелязан на "Герена".

В централноамериканската страна се радват, че толкова успешен клуб като българския гранд привлича техни играчи. Там предвиждат голямо развитие за талантливия Моран, ако се озове при "сините". "Моран може да направи голям скок във футболната си кариера, като е спряган с един от най-важните отбори в българския футбол. Левски е един от най-важните клубове с най-дълга история в България и винаги е бил сред елита на тамошния футбол", пише futbolcentroamerica.com.

Изданието пише, че 21-годишният полузащитник е под наем в Етър с договор до юни тази година и ако отиде в Левски, няма да се налага да се връща в Атлетико Индепендиенте. "Този слух беше приет с голям ентуазъм от футболните фенове в Панама, които виждат Моран като един от най-талантливите младежи в страната. Въпреки че е млад и има какво да доказва във футбола, евентуалното му подписване с отбор от ранга на Левски е голямо постижение за него и за панамския футбол като цяло", пише още futbolcentroamerica.com.

Медията посочва и че фактът, че на "Герена" играе сънародникът на Моран - Хосе Кордоба, може да помогне на халфа да се адаптира по-бързо в клуба и футбола ни. Според слуховете обаче Кордоба ще бъде продаден това лято - ето може би къде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички