Станислав Генчев проговори дали ще замени Мъри Стоилов в Левски


Станислав Генчев проговори дали ще замени Мъри Стоилов в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5756 0

Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев беше спряган за заместник на Станимир Стоилов, ако той напусне Левски след Общото събрание на клуба вчера. Генчев категорично отрече появилият се слух и заяви, че никой от "Герена" не се е свързвал с него да го кани.

"Пълни лъжи! За първи път чувам такова нещо, че някой ме е търсил, че някой е преговарял с мен. Няма нищо вярно в това нещо. Дори от медии научавам, че ще взема с мен в Левски трима футболисти на Локомотив, което също е лъжа!", реагира младият треньор пред "България Днес".

"Това са направо фалшиви новини. В момента гледам само Локо (Сф) и как да спечелим мача с Левски в събота", допълва Генчев. Левски посреща столичните "железничари" утре от 20:00 часа.

У нас цари очакването след съботния мач Стоилов да си тръгне от клуба, в знак на подкрепа към изпълнителния директор Ивайло Ивков, който беше уволнен. Междувременно, в Англия се пошегуваха с Левски и пратиха Франк Лампард в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички