Вижда се краят на драмата с Кордоба: Левски "пече" трансфера в Ла Лига


Вижда се краят на драмата с Кордоба: Левски "пече" трансфера в Ла Лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7920 0

Левски отново води преговори за продажбата на един от най-коментираните футболисти сред "сините" през последните месеци - Хосе Кордоба. Оказва се, че нов клуб влиза в битката за правата на играча, като има всички предпоставки да се превърне сред фаворитите, пише "Тема Спорт".

Оказва се, че клубът е сред тимовете в горната половина на Ла Лига, като и двете страни ще се опитат да завършат сделката още през лятото, след като на "Герена" така и не приеха оферта през зимния трансферен прозорец. 

Тимът и сумата, която ще осигури

Любопитно е да се отбележи, че около сделката ще работят две различни страни. Едната от тях е близкият до Наско Сираков агент Лъчезар Танев. Той не работи пряко с играча, но ще се опита да работи от името на клуба.

През зимата имаше и интерес от Жирона, който също е около средата на класирането в Ла Лига, но този път тимът е с по-високо класиране и е готов да осигури за играча около 2 милиона евро.

С помощ около сделката бива спряган и генералният спонсор на Левски - "Палмсбет", който отскоро е официален представител на "Ла Лига" за България.

Ето какво каза Стоилов след днешната загуба от Марица Пловдив! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички