Левски с интерес към сънародник на Хосе Кордоба, който игра срещу Лионел Меси


Левски с интерес към сънародник на Хосе Кордоба, който игра срещу Лионел Меси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2348 0

Млад футболист от втородивизионния Етър Велико Търново е попаднал в списъка за лятна селекция на Станимир Стоилов, твърди "Мач Телеграф".

Изданието пише, че старши треньорът на Левски е набелязал панамския халф Мартин Моран!

*Сънародникът на Хосе Кордоба, който е на 21 години, преди броени дни се изправи с националния си отбор срещу световните шампиони от Аржентина и впоследствие разкри голямата си цел след сблъсъка срещу Лионел Меси и компания.

Съобщава се, че треньорският щаб на "Герена" ще следи изкъсо изявите на Моран до края на сезон 2022/23, а евентуален негов трансфер през лятото изглежда доста вероятен на този етап. Той се вписва идеално в концепцията на Стоилов, тъй като разполага с добри технически характеристики и физически данни.

Мартин Моран е собственост на панамския Индепендиенте и играе във Велико Търново под наем. През настоящата кампания във Втора лига е натрупал точно 20 мача, в които се е отчел с 1 асистенция и 8 жълти картона (Етър е на второ място с 43 точки и се бори за промоция в Първа лига). Известният портал "Transfermarkt" оценява качествата му на 100 000 евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Уелтън: Левски се готви за победа над ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички