На "Герена" призоваха: Нека Стоилов поиска акциите на Сираков


На "Герена" призоваха: Нека Стоилов поиска акциите на Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2415 0

Един от големите фен клубове на Левски, който се занимава основно с дарителска дейност – Синя Зона Б18, сподели интересна позиция по повод последните събития по ръководните постове на "Герена". 

Запалянковците призоваха настоящия треньор Станимир Стоилов да поиска акциите на клуба от Наско Сираков, след като именно хасковлията определят като "най-голямата надежда" в клуба.

 

Позицията на привържениците

"Скъпи Левскари, ние от Синя Зона Б18 искаме да изразим за пореден път своето възмущение от случващото се, в нашия любим клуб. Със свити сърца следим как клуба се самоизяжда от хората, които трябва да седят ръка за ръка и да ни изведат от калта.

Явно призива ни за единство и смирение не бе чут и липсата на комуникация доведе до поредното разделение на феновете, а това е най-болната ни тема.

В дни като този,футболния клуб има нужда от обединители, а не хора които да заемат страни.

В тези черни дни,единственото светло нещо е Мъри Стоилов. Човека на който залагаме най-големи надежди, за нещо положително.

Искаме да призовем господин Стоилов да излезне с лицето си и да пожелае акциите от господин Сираков, ако е решил да напусне поста старши треньор. По този начин феновете сами ще преценят дали за тези години господин Сираков е изпълнил ангажиментите си към любимия ни клуб или ще дадем подкрепа за друга силна личност. Стоилов винаги е говорил за правилен футбол и правилно управление на футболен клуб.

Само Левски!", написаха от "Синя Зона Б18" в социалните мрежи. 

Вижте в Англия кого спрегнаха за заместник на Стоилов в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички