Павел Колев: Разбира се, че съществува вариант Левски да не фалира*


Павел Колев: Разбира се, че съществува вариант Левски да не фалира*
Снимка: БГНЕС

2794 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е категоричен, че фалитът на "сините" може да бъде избегнат. Колев даде кратко интервю пред журналистите на "Герена", в което посочи, че има вариант, при който Левски да се спаси от банкрут.

"Разбира се, че съществува вариант Левски да не фалира*, заяви Колев. Той бе запитан и за изказването на Константин Папазов, в което старши треньорът на баскетболния Левски-Лукойл заяви, че предстои да обяви нещо важно в телевизионен ефир в неделя. "Не знам, питайте го него. Нямам представа", лаконичен бе Колев.

По-рано през деня Тити Папазов заяви, че за първи път от 26 години насам му се налага да запази търпение и да изчака нещата да се развият в положителна насока за любимия клуб. "Безкрайно много ви уважавам, като журналисти, предполагам, че повечете сте фенове на Левски. Имам ангажимент към голяма медия да бъда гост в неделя, и понеже съм човек на морала, не искам да ме търсите за доброто на Левски. Всеки един от вас би предпочел Левски да е добре. Има някои неща, като историята ги е дала, ще се повторят за пореден път", заяви Папазов.

Какво още каза баскетболният треньор и привърженик на Левски - четете в този материал на SportLive.bg

*В статията бе допусната грешка в цитирането на Павел Колев, която впоследствие коригирахме

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички