Божков: Акциите вече не ми трябват, бих ги подарил на феновете


Божков: Акциите вече не ми трябват, бих ги подарил на феновете
Снимка: БГНЕС

2873 0

Благодетелят на Левски Васил Божков обяви, че може да подари акциите си феновете на "сините". "Бих ги продал на сериозен инвеститор или подарил на феновете, или някой друг. Акциите вече не ми трябват", каза Божков в интервю за bTV.

Бизнесменът добави, че е говорил по този повод с Павел Колев и Тити Папазов. В момента той се намира в Дубай. В ареста е прекарал 2-3 седмици, а сега живее в апартамент. Той бе категоричен, че не притежава имоти в Дубай. Божков заяви, че би направил всичко, за да върви Левски добре.

"Отново искат да ми отнемат имуществото силово. Нали Левски е акционерно дружество? Аз съм готов да дам акциите на всеки един. Не да ги продам, а да ги дам. Само и само да бъде спасен. Компаниите, които издържаха Левски, бяха грубо унищожени от Бойко Борисов. Как ще спаси Борисов Левски? Ще му даде кредит? И после как ще го върне? Ще намери друг човек, който пак да арестува. За една година в Левски съм вложил 25 млн.", коментира милиардерът. А какъв би бил размерът на кредита, който "сините" биха взели, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички