Тити Папазов: Както слънцето свети, толкова добре ще бъде и Левски


Тити Папазов: Както слънцето свети, толкова добре ще бъде и Левски

2798 0

Баскетболният треньор и известен левскар - Константин Папазов, намекна, че срещата, провела се днес на "Герена" относно бъдещето на клуба, е дала положителни резултати. Той намекна, че "сините" ще избегнат фалита, но не пожела да даде никакви подробности. Папазов заяви, че ще говори обстойно по темата в неделя в телевизионно предаване.

"Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде и Левски. Левски винаги ще го има. Обещал съм си да направим фантастична 111-а годишнина. Да, можем да кажем на децата, закърмени с идеята "Левски", да спят спокойно", коментира той пред медии на "Герена".

"Видях на срещата, че всички "сини" фенове сме обединени. Бих направил всякакви компромиси със себе си, за да бъде Левски добре. Ще се случат нещата с Левски. Бог прощава, Левски - не. Тълкувайте го както искате", допълни той. А какво каза министър Горанов за възможността държавата да помогне на клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички