В Гърция избухнаха: Левски се самоуби срещу малтийци!


В Гърция избухнаха: Левски се самоуби срещу малтийци!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9985 0

Гръцката спортна медия "gazzetta.gr" не пропусна да включи в днешните си новини шокиращото отпадане на Левски от Хамрун Спартанс в Лига на конференциите. "Сините" водеха играта до самия край, в който допуснаха гол, върнаха такъв и още със следващата си атака "спартанците" отново изравниха резултата. 

След това два пропуска от бялата точка - на Филип Кръстев и Цунами, подпечатаха историческия успех да малтийците и ги пратиха да играят плейоф срещу АЕК Ларнака. 

В Гърция още ги държи загубата на местния ПАОК, с който Левски се разправи преди две седмици след победа на "Герена" и равенство на "Тумба". Медията определи отпадането на "сините" от Хамрун по следния начин:

" Немислима катастрофа за Левски София две седмици след квалификацията срещу ПАОК. "Сините" претърпяха шокираща елиминация у дома от малтийския Хамрун Спартанс след изпълнение на дузпи, и докато държеше квалификацията в ръка до 90+1'! Отборът, който елиминира ПАОК във втория квалификационен кръг се самоуби, след като позволи на южносредиземноморската страна да навакса пасив от първия мач и върна още един гол дълбоко в добавеното време.", пише изданието.

Вижте още: Стоилов посочи недопустимата грешка на Левски


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички