Треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нишевич назова една от слабостите в играта на Левски


Треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нишевич назова една от слабостите в играта на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11137 0

Закономерно, старши треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нишевич бе много доволен от победата с дузпи в реванша срещу Левски, която позволи на малтийския тим да прогресира към плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

"Мачът не беше труден за подготовка", разкри той в коментара си след последния съдийски сигнал на "Герена" и обясни защо - "Нямаше какво да губим".

"Бяхме се подготвили. Променихме част от своята игра. Знаехме слабостите на Левски. Те са страхотен отбор, много са агресивни, играят компактно, но всеки си има слабости. Нямаше какво да губим тук, при тази невероятна атмосфера. Казахме си преди мача: "Нека излезем на терена и да се насладим", допълни Нишевич.

"Може би нещо отгоре ни помогна да вкараме в последните секунди на двубоя, трябва да има баланс във вселената, те вкараха в последните секунди на предния мач. Това е характер, да печелиш такива двубой се иска характер".

Наставникът на Хамрун не скри и че футболистите му често тренират изпълнения на дузпи и посочи едно от слабите звена в играта на Левски: "Доста тренираме дузпите. И през първия, и през втория двубой видяхме, че е равностойна играта. Трябва да си спокоен и хладнокръвен. Ако трябва да съм честен, нашите футболисти не са свикнали да играят при такива обстоятелства, така че това е добре и за нас".

"Основният ни план бе да вкараме гол, затова започнахме с двама нападатели. Опитахме да използваме пространството. Накрая те бяха изморени, изнасяха се напред и успяхме да вкараме няколко топки зад гърба им - това е едно от слабите звена на Левски".

Вижте още: Мнението на Станимир Стоилов след шокиращото отпадане на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички