След отпадането: Мъри Стоилов посочи недопустимата грешка на Левски


След отпадането: Мъри Стоилов посочи недопустимата грешка на Левски
Снимка: LAP.bg

22067 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован от начина, по който "сините" отпаднаха от Лигата на конференциите. Мъри бе категоричен, че е недопустимо неговият тим да прави такива елементарни грешки, заради които столичани допусна двата гола във вратата си.

"Имахме всичко в нашите ръце - и положенията, и гола... Успяхме да вкараме в края, допуснахме две елементарни грешки и затова се обърна мачът. Хамрун е изключително сериозен отбор, но Левски не заслужаваше да загуби. Имахме грешки във фаза атака и във фаза защита", започна Стоилов.

"Дузпите са лотария. Донякъде прескочихме етапи в развитието си, но това е обеца за всички нас да работим по-добре. Недопустимо е отбор като Левски да прави такива елементарни грешки. Трябва да изчистим тези грешки.

Този отбор има още много да учи, много да гради и много да добавя откъм класа. Клубът записа някакви приказни 8-9 месеца, които днес беше време да свършат. Време е отново да работим към подобряване на всички компоненти.

Отборът е много крехък. Чак срамно - не. Но би трябвало, след като имаш преднина, да продължиш. Няма как да отреагираме - само с работа. Днес и късметът беше срещу нас. Клубът трябва да си извади точните изводи и да заприлича на европейски клуб.

Трябва да се работи - вече нищо не може да се направи. Това е отборът, с който ще играем. Всеки от нас трябва да се подобри. Днес по никакъв начин не трябваше да загубим - просто трябваше да си отбележим положенията и да не допускаме такива елементарни голове.

Георги е болен и затова не взе участие в срещата. Изпуснатите средства от Европа? Изключително негативно ще се отрази това на Левски. Нормално е да има леко отдръпване на феновете, но Левски се нуждае от своите привърженици. Без феновете Левски е нищо и няма смисъл да продължаваме. Левски трябва да играе със сърце и душа и да побеждава", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички