В Германия: Айнтрахт може да вземе мизерните 750 000 евро, ако отпадне от Левски


В Германия: Айнтрахт може да вземе мизерните 750 000 евро, ако отпадне от Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14604 0

За Айнтрахт влизането в групите на Лига на конференциите е преди всичко престиж, но клубът може да изкара доста голяма сума, ако играе умно в груповата фаза. Това написа германското издание hessenschau.de преди реванша между франкфуртския тим и Левски тази вечер в Лига на конференциите.

"Мизерните 750 000 евро има за загубилите в плейофния кръг. Скокът в груповата фаза пък се плаща от УЕФА с 2,94 милиона евро. Има 166 000 евро за всяко равенство и 500 000 евро за всяка победа. Като победител в групата Франкфурт ще прибере 650 000 евро, а като втори в групата - 325 000 евро. С умна групова фаза можете да добавите доста голяма сума", пише медията в превюто си за двубоя на "Дойче Банк Парк".

Изданието припомня, че най-опасният футболист в състава на "сините" е Уелтън, който се отличава с бързина. И пише, че фенове и играчи трябва да бъдат подготвени за напрегната вечер във Франкфурт. Всичко за предстоящия сблъсък четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички