Бивш шеф на ЦСКА за Левски: Всички виждат какъв футбол играят те и какъв - ние


Бивш шеф на ЦСКА за Левски: Всички виждат какъв футбол играят те и какъв - ние
Снимка: Levski.bg

5865 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, призна, че в момента Левски превъзхожда по игра "червените". Той заяви, че на "Герена", макар и с финансови затруднения, взимат по-качествени футболисти в сравнение на "Армията".

"Левски взимат много по-качествени играчи. И аз питам защо? Всички виждат какъв футбол играе единият отбор и какъв другият", заяви той пред "Тема спорт".

"Тези играчи (на ЦСКА, б.а.) сега при всички случаи могат да играят и по-добре. Но в момента те дават 50% от възможностите си. Не повече. Но някой трябва да ги накара. Така е, когато това ръководство няма уважение към историята на ЦСКА към ветераните. Те уважават само подлизурковците. Какво е това ръководство и управление на клуба и неуважение към никой в ЦСКА?!", продължи Майкъла.

"ЦСКА винаги е вадел таланти, но това, че не ги налагаме, е отделен въпрос. Може ли да играем с 10 чужденци?! Преди говорехме за Лудогорец, но сега сме като тях. Откъде да излезе това българче? Извънземно може да вземем някое.

Човек, който сме го изгонили преди, не че имам нещо против Нестор Ел Маестро, го връщаме. Никой не го приема. Отборът не играе. Ужким имахме звездна, милионна селекция… Нали така се афишираше?! Има много, които гледат да се слагат на ръководството, да се подмазват… И какво излезе – единият бил контузен, но дошъл, другият с килограми, третият еди-какво си… И никой не казва кой ги е довел", завърши Илиев. Майкъла заяви, че 6-има треньори на ЦСКА са признали, че не участват в селекцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички