В чужбина за "жертва" на ЦСКА: "Започва да отмъщава и скоро може да срещне Левски"


В чужбина за "жертва" на ЦСКА: "Започва да отмъщава и скоро може да срещне Левски"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6872 0

В сряда ще се проведе жребият за втория предварителен кръг в Лига на конференциите, след като днес станаха ясни срещите от първите кръгове на европейските клубни турнири. 

Това даде възможност на ирландските медии да поспекулират какво предстои пред техните отбори в надпреварите. Любопитен е развоят около миналогодишния съперник на ЦСКА в третия предварителен кръг на Лига на конференциите - Сейнт Патрикс. 

"Светците" тогава създадоха сериозни главоболия на "червените", след като победиха в София с 1:0, но в крайна сметка отпаднаха след 0:2 при домакинството. 

Най-големият вестник в Дъблин - The Dublin People, споделя на читателите си, че сега има възможност Сейнт Патрикс да премери сили с другия столичен колос - Левски. 

За подобен вариант обаче има две важни условия - ирландците да елиминират преди това Дюделанж и утре жребият да срещне Сейнт Патрик и Левски.

По принцип коефициентът на непретенциозния тим от Острова е само 3.000, но този на люксембургския отбор е 10.000 и е сред поставените в жребия. 

Ситуацията в ирландските очи

"Сейнт Патрикс Атлетик ще се опита да отмъсти за разбитото си сърце срещу ЦСКА в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите през миналогодишното издание на състезанието.

Сега ако Сейнт Патрикс загуби от Дюделанж, той ще бъде елиминиран от европейския футбол, но победа ще го отведе до следващия кръг, където би могъл да се изправи срещу българския Левски София", разясняват от изданието.

Вижте Левски от коя страна ще привлича двама треньори!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички