ЦСКА остава без Дюкенс Назон до началото на сезона


ЦСКА остава без Дюкенс Назон до началото на сезона
Снимка: Lap.bg

5413 0

ЦСКА няма да може да разчита на голямата си звезда през миналия сезон - Дюкенс Назон, по време на подготвителния си лагер в България и Австрия през следващите седмици.

Разминаване в плановете на клуб и играч

"Червените" днес се събират и постепенно започват тренировки, а на 26 юни (понеделник) ще отлетят за Фулпмес (Австрия), където се проведе и миналогодишният летен лагер.

Хаитянският таран обаче не попада в плановете на Саша Илич, тъй като официално бе включен във финалната група на родината си за участието в 17-тото издание на "Голд Къп". Състезанието на КОНКАКАФ ще се проведе от 25 юни до 16 юли.

Така по време на "червения" лагер Назон ще спори с Катар, Мексико и Хондурас в група "В" на турнира в САЩ и Канада. Моментално след края на Първа лига футболистът замина за лагера на сънародниците си във Флорида. 

След края на турнира таранът ще получи няколко дена почивка от ЦСКА и тепърва ще стане ясно кога ще е на разположение за клубните ангажименти.

Виж кое е първото лятно попълнение на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички