В Англия се пошегуваха: Пратиха Франк Лампард от Челси в...Левски


В Англия се пошегуваха: Пратиха Франк Лампард от Челси в...Левски
Снимка: GettyImages Yulian Todorov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

6523 0

Новият-стар треньор на Челси - Франк Лампард, замени току уволнения Греъм Потър от наставническия пост на "Стамфорд Бридж". Очаква се той да ръководи лондончани до края на сезона, след което да напусне.

Англичаните, познати с чувството си за хумор, побързаха да разгледат опциите за следващи дестинации пред специалиста. С трудната задача се зае популярният журналист и водещ на подкаста "The Sweeper" Поул Уотсън. 

Лампард в Първа лига?

Изненадващо, като бъдещ клуб на легендата на "сините" той посочи друг "син" клуб, но далеч от Острова, а именно - Левски. Англичанинът "предвижда" сензационната рокада да се състои през сезон 2026-27 г. Тогава, след поредното си завръщане начело на Челси, Уотсън изпраща Лампард на "Герена". Любопитното в случа е и че първият гол на легендарния халф с лондончани е именно срещу българския гранд.

Сред другите избраници на комедианта се забелязват тимове като Мидълзбро, Витес, Летърхед и Сокър Ейд. Въпросната шега е свързана с неочакваното акостиране на Лампард на "Стамфорд Бридж" след ужасния му първи опит с треньорския пост при лондончани. Под негово ръководство "сините" от Лондон записаха 44 победи, 15 равенства и 25 загуби във всички турнири.

Челси от своя страна не се бави с търсенето на опции за наставник. Лондончани вече са се свързали с една от най-големите си легенди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички