Защо Зинедин Зидан не иска и няма да поеме Челси? Бивш негов съотборник го разкри


Защо Зинедин Зидан не иска и няма да поеме Челси? Бивш негов съотборник го разкри
Снимка: GettyImages

3123 0

Челси е без постоянен мениджър, след като се раздели с Греъм Потър и стана ясно, че няма такъв до края на сезона. Вместо това Франк Лампард ще поеме "сините" от Лондон, но само до края на сезона. В момента отборът е на 11-то място във Висшата лига на 14 точки от топ 4.

Езиковата бариера пречи на Зидан да поеме Челси

Според медиите в Англия от лондонския клуб ще продължат да преговарят с потенциалните фаворити за поста, като те са Юлиан Нагелсман и Луис Енрике. Сред обсъжданите имена е и това на Зинедин Зидан, но той е далеч от това да поеме Челси. И бившият му съотборник Емануел Пти има отговор защо не иска да поеме отбора от Висшата лига.

"Зидан със сигурност няма да дойде в Челси", каза Пти, цитиран от The Metro. "Знаете ли защо? Защото не говори английски. Познавам Зидан от години и начина, по който управлява играчите, той е много близък с играчите си, винаги говори с играчите си. Той иска комуникацията да бъде приоритет за него, това е много важно за него. Той не иска някой да превежда публично всичко, което има да каже. Просто е". А след раздялата с Потър само двама играчи на Челси се сбогуваха с него.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички