Франк Лампард след завръщането в Челси: Това е моят клуб! Ще работим в правилната посока


Франк Лампард след завръщането в Челси: Това е моят клуб! Ще работим в правилната посока
Снимка: Getty Images

1486 0

Новоназначеният за временен наставник на Челси Франк Лампард даде своята първа пресконференция след завръщането си начело на "синия" клуб. Британският специалист говори за целите до края на кампанията и наблегна основно на мотивацията.

"Това е моят клуб. Горд съм, че управлявам този клуб и очаквам с нетърпение тази възможност. Готов съм да вложа работата си в това предизвикателство, имам ясна представа какво искам да правя през този период", заяви Лампард.

"Това е голямо предизвикателство, но не са ли всички? Всичко е предизвикателство, изпитвам пълна симпатия към всички мениджъри, които продължават напред и поздравления за всички, които остават на работните си места".

Слабите резултати на Челси

"Не мисля, че футболът може да ни изненада. Това е толкова оспорвана лига. Не е моя работа да коментирам как и защо клубът е там, където е сега... Моята работа е клубът да запише по-добри резултати. Ще се опитаме да работим в правилната посока".

Очаквал ли е Лампард  да се върне?

"Не мислех, че никога няма да бъда на това място отново. Аз съм уверен човек. Моята работа е да бъда толкова добър мениджър, колкото мога. Недовършена работа? Не го виждам съвсем така. Недовършената работа ми звучи малко холивудски. Аз просто искам да работя", добави легендарният халф.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Двама основни футболисти на Челси се сбогуваха с Потър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички