"Умоляваме ви, недейте"! Левски с призив към феновете преди мача с Шкупи


"Умоляваме ви, недейте"! Левски с призив към феновете преди мача с Шкупи
Снимка: levski.bg

3680 0

Левски посреща у дома Шкупи в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Родният гранд приема северномакедонския си съперник с 2 гола аванс.

Срещата на стадион "Георги Аспарухов" ще се състои в четвъртък (03.08) от 20:00 часа. Малко преди първия съдийски сигнал, ръководството на "сините" излезе с официална позиция към своите фенове.

С нея клубът приветства очакваните над 15 000 привърженици на "Герена". Същевременно излезе и с няколко важни молби към по-крайните запалянковци.

Ето какво написаха от Левски в социалните мрежи:

"Левскари,

Тази вечер ни очаква поредната важна битка в Европа. Очакваме Ви на стадиона, за да сътворим заедно – отбор и публика, поредният незабравим „син“ празник.

Призоваваме Ви да подкрепяте любимия отбор днес срещу „ФК Шкупи“ без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация и политически лозунги.

Умоляваме Ви да не използвате забранени символи и пиротехнически средства, които могат да донесат солени глоби на клуба. Напомняме Ви, че след първата среща в Скопие „ПФК Левски“ е застрашен от затваряне на част от стадиона за следващото домакинство в европейските клубни турнири. Подкрепяйте любимия отбор само с позволени средства.

Само Левски"!

Междувременно фенове на Шкупи се изложиха пред цяла Европа с фалшифицирани СНИМКИ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички