Легенда на Левски похвали Николай Костов, но предупреди: Нивата е дълга!


Легенда на Левски похвали Николай Костов, но предупреди: Нивата е дълга!
Снимка: Levski.bg

2155 0

Легендарният нападател на Левски Емил Спасов заяви, че е почти сигурен, че "сините" ще постигнат победа и в реванша срещу ФК Шкупи от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

*Двубоят е тази вечер (3-ти август) от 20:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов"!

"Никога не можеш да кажеш какво ще се случи във футбола, но съм почти сигурен, че Левски ще победи. Отборът показа най-добрия футбол, който съм гледал от доста време в първата среща с Шкупи и Локомотив София. Мисля, че играят страхотно. Дори и в първата среща за сезона, когато загубиха от ЦСКА 1948, показаха добро лице. Бяха припряни и неспокойни, но стояха добре. Липсваше концентрация в отбраната тогава. Можеха още в началото да водят с 2:0", анализира Спасов пред "Мач Телеграф" и продължи:

"Но да го забравим това. Всички тези неща, които се случиха в Скопие с феновете, ще мобилизират играчите двойно повече да играят и да победят. Показват много агресия и висока преса през по-голямата част от мачовете. Борят се много. Кристиан Димитров и Ел Джемели показват добри неща. Не знам защо при Станимир Стоилов той влизаше рядко. Нямам представа. Мисля, че играе дори по-добре от Филип Кръстев. Направиха страхотен тандем с Уелтън".

"Кристиан сега няма да играе, но Ван дер Каап въобще не е слаб футболист, напротив! Има качества и мисля, че ще се справи перфектно, както онзи ден през второто полувреме срещу Локо София. При всички положения ще ни трябва още един класен защитник. Всичко се случва и не трябва да се стига до ситуации отпреди две години, когато се налагаше халфове да играят като бранители", призова 67-годишният Спасов и за финал каза следното:

"Вижда се почеркът на Николай Костов. Взимат се много правилни решения. Краев играе страхотно в последните мачове, но трябва да е концентриран. Впечатлен съм от състоянието на отбора и играта. Страхувам се само да не си помислят, че са си свършили работата. Нивата е дълга!", предупреди бившият нападател на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - С редактирани СНИМКИ и сбъркани фалшиви локации фенове на Шкупи лъжат, че са в България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички