Феновете на Шкупи се покриха, тези на ЦСКА и Левски ги "скъсаха" от подигравки


Феновете на Шкупи се покриха, тези на ЦСКА и Левски ги "скъсаха" от подигравки
Снимка: Yulian Todorov Mario Chomakliyski / LAP.bg

52042 0

Началото на новата седмица донесе отговор на може би най-често задавания въпрос около предстоящия реванш между Левски и Шкупи в Лигата на конференциите.

Новината

Срещата е насрочена за четвъртък, 03.08, от 20:00 часа. Понеделник вечер стана ясно, че гостуващи привърженици на "Герена" няма да присъстват.

Това обяви ръководството на Шкупи с публикация в социалните мрежи. С нея "гълъбите" забраняват на своите запалянковци да пътуват към България, заради съображения за сигурност.

Реакциите онлайн

Под поста във Фейсбук част от публиката на Шкупи изрази негативно мнение относно решението. То обаче остана като "глас в пустиня", след като публикацията бе "залята" от български коментари.

Любопитно е, че те не бяха само на "сини", но и на "червени" фенове. Мнозинството от тях използваха трибуната да се подиграят и да предизвикат северномакедонците.

"Извадихте късмет. Голям страх. От ЦСКА съм, но м@*ата ви. Страхливци. Македония е българска", гласи само част от написаното онлайн.

"Сините" посрещат северномакедонския тим на стадион "Георги Аспарухов" в мач от втория квалификационен кръг на третия по сила европейски клубен турнир. Това ще трябва да сторят без един от основните си футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички