С редактирани СНИМКИ и сбъркани фалшиви локации фенове на Шкупи лъжат, че са в България


С редактирани СНИМКИ и сбъркани фалшиви локации фенове на Шкупи лъжат, че са в България
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

5424 0

Ситуацията между феновете на Левски и Шкупи никак не се е успокоила, ако се доверяваме на публикации в социалните мрежи от двете страни. Изглежда, че УЕФА все пак взе разумното решение да няма да гостуващия фенове на днешния двубой в София.

Лош опит да провокират феновете на Левски

Ултрас страницата във Facebook "hooligans.sz" публикува снимки, с които фенове на северномакедонския тим твърдят, че са в българската столица. Изглежда обаче, че те са редактирани и не отговарят на истината, като на едната пише, че са в София, а въпросното заведение се намира в Пловдив.

"Шкупи използва редактирани снимки и фалшиви локации, за да покаже присъствие в България. Първата снимка "в София" всъщност е в Пловдив, плюс това кафенето вече не съществува. Втората снимка е фен на Шкупи на Мусала (връх в Рила планина, България), но снимката е лошо редактирана. Да не говорим за сегашното време, което е ясно и слънчево небе, докато на снимката е облачно", пишат от страницата.

Малко по-рано от фен организация на Шкупи пък обявиха, че "страхливците от София са затворили стадиона" и излязоха с призив да надъхат отбора си преди заминаването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички