Подъл номер? Шкупи иска Левски да играе с резервния си жълт екип


Подъл номер? Шкупи иска Левски да играе с резервния си жълт екип
Снимка: facebook / levskiofficial

4291 0

Шкупи, който днес гостува на Левски в реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, меко казано изненадали със своя постъпка на "Герена".

От Шкупи опитват да хитруват на "Герена"

От клуба са заявили на техническата конференция, че са си забравили заявения предварително в УЕФА резервен бял екип и носят в София единствено титулярното синьо, с което играят, информира "dsport". По този начин гостите се опитват да принудят Левски да излезе с жълт екип на „Георги Аспарухов“, което със сигурност не е приемливо.

В крайна сметка гостите са заявили, че ще опитат да си вземат екипировката, но не е ясно дали наистина ще го направят навреме. От Левски са били категорично, че не е приемливо да играят с резервния си екип в София.

Според правилата на УЕФА екипировката се заявява и потвърждава дни преди двубоя в специален панел. Потвърденият екип на Шкупи за мача е бял. Междуврменно фенове на Шкупи опитаха да подразнят тези на Левски, като твърдят, че са в София. Оказа се обаче, че използват обработени снимки и фалшиви локации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички