"Тук винаги ги подкрепят": Лафчис избухна в недоволство - даде исторически примери в ущърб на Левски


"Тук винаги ги подкрепят": Лафчис избухна в недоволство - даде исторически примери в ущърб на Левски
Снимка: БГНЕС

4394 0

Бившият президент и собственик на Левски Томас Лафчис говори след равенството на "сините" 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт. Той бе много критичен към главния съдия, като спомена, че това "винаги се случва".

Лафчис сподели, че при гостуванията "не ни слагат съдии от Гърция или Турция, но като дойдат тук винаги ги подкрепят с норвежци, скандинавци, датчани". Той направи и препратка към предишни мачове в историята на клуба.

"Магия, това е част от “синята” магия. Поклон на нашата публика, на футболистите, на ръководството. От това имаме нужда всички. Смятам, че съдийството беше под всякаква критика. Никога, когато играем при нашите гостувания не ни слагат съдии от Гърция или Румъния, но като дойдат тук, винаги ги подкрепят с норвежци, скандинавци, датчани.

Смятам, че при първия им гол имаше нарушение. За дузпата не мога да говоря. Важно е героическото, което се случи накрая. Връщаме се 30-ина години назад за мача с Глазгоу Рейнджърс, когато вкарахме по същия начин в последната минута. Но още повече с Вердер Бремен, когато съдиите ни ощетиха тук с червени картони, дузпи и отивайки там, първото полувреме с 11 човека имахме 4 положения да вкараме.

Чак, като останахме с 10 човека, се прибрахме. Във футбола всичко е възможно. Надявам се, че това чудо, което го търсим и искаме всички, ще се случи" - сподели Лафчис пред медиите. Тодор Батков и Константин Баждеков също скочиха на съдията от Левски - Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички