Обединение на фенове и ръководство в Левски? Сираков с красноречив отговор с 9 думи


Обединение на фенове и ръководство в Левски? Сираков с красноречив отговор с 9 думи
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

7961 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков остана доволен от видяното в първия мач срещу Айнтрахт Франкфурт. "Сините" завършиха при равен резултат 1:1 преди реванша в Германия, част от плейофите за групите на Лигата на конференциите.

Сираков бе категоричен, че отборът няма да отиде като обречен за визитата си на "орлите". Той сподели, че при всички положения футболистите на Левски ще опитат да поднесат изненадата и да отстранят Айнтрахт Франкфурт.

Сираков вярва в Левски за реванша с Айнтрахт

"Хубав мач срещу изключително силен отбор. Предстои ни гостуване и със сигурност няма да отидем да се предаваме. Поне ще се опитаме да ги отстраним, при всички положения. Много повече от удовлетворяващо за мен е представянето от началото на сезона.

Знам възможностите на този отбор, знам и възможностите на треньорския екип. Мисля, че ни очакват добри неща занапред" - сподели пред медиите Наско Сираков.

Впоследствие той бе запитан и дали тези резултати могат да обединят фенове, ръководство и отбор в клуба. Отговорът на Сираков бе лаконичен, но и красноречив.

"Ето това е отговорът на този въпрос - тази вечер" - сподели мажоритарният собственик, правейки жест за атмосферата, на която станахме свидетели на Националния стадион "Васил Левски". Пламен Андреев пък определи случилото се като "поредната луда "синя" европейска вечер".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички