"Скандално съдийство, не е изненада" | "Левски имаше много повече чисти положения от Айнтрахт"


"Скандално съдийство, не е изненада" | "Левски имаше много повече чисти положения от Айнтрахт"
Снимка: Lap.bg

7214 0

Видни "сини" фигури останаха разочаровани от съдийството на Левски - Айнтрахт Франкфурт от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. Двата отбора завършиха при равен резултат 1:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Батков и Баждеков скочиха на съдията от Левски - Айнтрахт

Бившият собственик на Левски Тодор Батков сподели, че "сините" са играли наравно с Айнтрахт Франкфурт, като допълни, че съдийството в срещата е било скандално, но не го е изненадало. Той определи двубоя и като най-силния за тима през сезона.

"Мисля, че играхме напълно равностойно. Със сигурност това беше най-силният мач на Левски за сезона. Вече съм частно лице. Скандално съдийство. Не е изненадващо. Много голяма реклама за тези момчета. Те не са играли такъв мач през живота си, срещу такъв съперник. Дано да продължат. Дяволът не е толкова черен" - сподели Батков.

Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков също застана пред камерите. И според него съдийството не е било справедливо, като допълни, че "сините" са имали много повече чисти положения от Айнтрахт.

"Можеше по различен начин да завърши мачът, ако имахме малко повече късмет, но мисля, че достойно се представихме в сравнение с отбора, срещу когото играхме. Има кой да им дава оценки на съдиите, но не беше справедливо съдийството.

Отборът се представи така, че заслужи любовта на публиката и стадионът ще е пълен. С тяхната подкрепа отборът ще стигне напред. Левски имаше много повече чисти положения от Айнтрахт" - сподели Баждеков. Старши треньорът Николай Костов пък посочи, че феновете на Левски са "спънали" отбора с любовта си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички