Костов: Още един гол в последната минута - това е минутата на Левски


Костов: Още един гол в последната минута - това е минутата на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1525 0

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, сподели мнението си след драматичното реми (1:1) в плейофния двубой с Айнтрахт Франкфурт за влизане в групите на Лига на конференциите. 

Той отдаде нужното на футболистите на двата тима, които са изиграли хубав мач в центъра на София, както и на феновете - за феноменалната атмосфера. 

В допълнение специалистът коментира всички важни теми около двубоя - замяната на Петрис, слабото начало, както и радикалната промяна през втората част. 

Мнението на Костов

"Първо - поздравявам публиката, която създаде невероятна атмосфера и вечер. Без инциденти и глупости. Поздравявам футболистите и на двата отбора, защото стана хубав мач. За съжаление почнахме с гол в първите минути и това промени психологията. 

От самото начало си пролича, че имаме смутени играчи. Видя се през първото полувреме, че правим много грешки в средата на терена. 

Второто полувреме излязохме по-уверени, защото нямахме какво да губим. Трябваше да натиснем педалите и да окажем натиск на съперник. Наградата е голът, който е подарък за публиката. Още един гол в последната минута. Това наистина е минутата на Левски.  

Невероятна битка, поздравявам футболистите за тяхната борба. Представям си какво са преживявали в различните епизоди от мача. Всички знаем, че отборът на Айнтрахт е много добър и го видяхме. Не се предадохме и бяхме възнаградени с красивия гол на Фадига.  

Не мога да кажа, че влязохме респектирани. Тепърва започват анализите. Ще видим защо грешихме толкова лесно без натиск. За нас беше важно да играем достойно - играхме за победа. Не сме се огъвали или да си правим сметки да търсим контраатаки

С Жереми Петрис разговарях след мача и всичко е ОК, може да е получил някакви крампи, измори се.

Не мога да Ви кажа веднага след мача как трябва да подходим в реванша, важното е, че остава надеждата да се борим за победа и да продължим. Вярвам в моите играчи, те също получвставаха, че могат да се борят с Айнтархт. Отстъпваме по физика на големите отбори, мощни играчи, скоростта е друга. Трябва да обърнем внимание как да ги стопираме в средата на терена, след като губим топките", обясни Костов след последния съдийски сигнал.

Ето какво сподели след двубоя и Андриан Краев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички