Три сериозни травми в Левски след мача с ЦСКА


Три сериозни травми в Левски след мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

42301 0

Сериозните сблъсъци и тежките единоборства в дербито Левски - ЦСКА се отразиха сериозно на състава на "сините". Още след първия мач през пролетния дял на българската Първа лига Петър Хубчев трябва да се сблъска с контузиите на основни футболисти в схемата на 26-кратния шампион. 

Както е известно, още на старта на мача Евандро счупи носа на Мартин Райнов, който беше заменен по спешност, а след това откаран и в болница заради фрактурата. На негово място пък влезе Симеон Славчев, който не успя да доиграе мача заради травма, получена още по време на подготовката. За капак и най-добрият в "сините" редици Филипе Нашименто е получил тежка травма, за което разкри самият Хубчев. 

"Какво стана с Нашименто? Той е с извадено рамо. Засега това, което знам за Райнов, е, че е със счупен нос. Познавам отлично това момче и съм сигурен, че още в следващия мач ще иска да играе. Ще е готов да влезе в игра", сподели треньорът на "сините" след мача.

"Симеон Славчев е със счупен пръст в крака, знаете. Поиска сам да излезе от терена, защото не можеше да ходи. Не е тайна неговата контузия. Преди няколко месеца се разбрахме с играчите, че от тях се изисква мъжество. В това отношение мога да кажа, че в отбора има няколко големи мъжкари, които няма да се откажат", отсече Петър Хубчев. 

Междувременно една от основните теми след битката на Националния стадион "Васил Левски" беше свързана с проблемите на най-високо равнище при "сините". След срещата лично Павел Колев разкри подробности за финансите и даренията в Левски (четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички