Тодор Батков: Предложението към Левски за спонсорство звучи подигравателно


Тодор Батков: Предложението към Левски за спонсорство звучи подигравателно
Снимка: БГНЕС

12394 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори обширно за любимия си клуб след столичното дерби с ЦСКА. Батков е оптимист за бъдещето на "сините" и смята, че всичко ще се нареди. Той не пропусна да коментира и колосалното предложение на Ефбет за спонсорство.

"Прекалено предпазливо подходихме, но явно така е трябвало да бъде. Щастлив съм от този порив на ентусиазъм и обединение, така трябва да е и занапред. Искам да призова всички левскари с още по-голяма любов да подкрепят отбора. Нещата ще се оправят", започна Батков.

"Все пак господин Найденов (Цветомир Найденов - един от съдружниците в хазартната компания Ефбет) подкрепя автентичния ЦСКА, предложението, което направи е добро, но звучи подигравателно заради условието, което постави. Бих го призовал да оттегли това условие предвид ситуацията", заяви адвокатът.

"Левски е най-големият носител на реклама в България като феномен и си струва да му се помага. Призовавам феновете, ако Ефбет желае да стане спонсор, да стане, но всичко зависи как ще се развие ситуацията около собственика", добави още бившият бос на "сините".

Всички най-интересни събития и реакции около дербито Левски - ЦСКА може да видите в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички