Три клуба, двама вратари: Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив в спор


Три клуба, двама вратари: Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив в спор
Снимка: Lap.bg

15049 0

Сериозна "вратарска сага" се заформя в Първа лига с участието на някои от водещите клубове у нас - Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Въпросните вратари обаче са двама - Динко Хоркаш и Димитър Шейтанов от Септември София.

Ситуацията с двамата вратари

Шейтанов се представя доста силно през последните месеци за тима от "Драгалевци" и поради тази причина "сините" искат да върнат своя продукт обратно на "Герена". В същото време обаче Локомотив Пловдив иска да привлече стража, тъй като се очаква Динко Хоркаш да бъде продаден и то на Лудогорец, твърди "Мач Телеграф".

Очаква се тази сага да се разреши през януарския трансферен прозорец. Много вероятно е обаче на "Герена" да останат с "празни ръце", тъй като Шейтанов би предпочел преминаване на "Лаута", където ще получава повече игрово време и със сигурност ще бъде номер "1" под рамката.

Припомняме, че в Лудогорец започнаха търсенето на нов страж, след като и Симон Слуга, и Серджио Падт са доста неубедителни под рамката. В същото време обаче те трябва да действат бързо за Хоркаш, тъй като Динамо Загреб иска да го върне в своите редици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички