Няма и година по-късно: Тодор Неделев пред завръщане в Ботев Пловдив?


Няма и година по-късно: Тодор Неделев пред завръщане в Ботев Пловдив?
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

4627 0

Ръководството на Ботев ще се опита да върне Тодор Неделев в Пловдив, твърди "Мач Телеграф" в днешния вторник, 17-и октомври.

Първо под наем, после и за постоянно?

Изданието пише, че "жълто-черните" ще влязат в контакт с колегите си от Лудогорец през зимната пауза в Първа лига, за да им предложат сделка под наем до края на сезон 2023/24, а след това евентуално да преговарят и за пълно откупуване на правата на футболиста.

*Припомняме, че след дълги години на колебания Неделев напусна "канарчетата" в началото на 2023-та, подписвайки договор с "орлите" до 30-и юни 2026-а. Техничарят обаче изобщо не е титуляр в състава на Ивайло Петев и е записал точно 10 мача (1 гол) във всички турнири или иначе казано - 487 игрови минути (според "Transfermarkt").

Допълва се още, че старши треньорът на "зелените" не смята да разчита на Неделев и в бъдеще и това е причината Ботев Пловдив да си го иска обратно!

30-годишният футболист има 289 мача с жълто-черния екип, в които се е отчел с 84 попадения и 89 асистенции, печелейки една Купа и една Суперкупа на България.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец се ориентира към още двама вратари от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички