Николай Костов спази традицията със специална вечеря и даде специално обещание на легендите на Левски


Николай Костов спази традицията със специална вечеря и даде специално обещание на легендите на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3499 0

Треньорът на Левски Николай Костов събра куп легенди на "сините" на специална вечеря. Сбирката се е състояла в ресторант до "Герена", като от настоящото ръководство е присъствал Даниел Боримиров. Наско Сираков се е извинил, че има спешен ангажимент.

Специална среща между "сини" легенди

Любопитното е, че не сбирката е бил и Николай Илиев, който се отдалечи в последните години от клуба. Един от емблематичните играчи на клуба от 80-е години дори отказваше да коментира каквото и да е било, свързано с Левски, пише "Мач телеграф".

Той обаче е уважил вечерята, която Костов даде за големите имена от историята на Левски. А това е традиция, която спазва във всяка страна и отбор, където е работил.

На срещата са присъствали извън обичайните заподозрени – двама бивши треньори на "сините" Ясен Петров и Георги Тодоров. Последният се е прибрал от САЩ, а Ясен пък до този момент никога не е присъствал на подобни срещи. Впечатление е направило и присъствието на Станислав Ангелов.

Костов е получил плакет от представител на организацията „Сини сърца“, а освен това е обещал на ветераните, че ще им съдейства да могат да гледат домакинските мачове на места, където няма да ги вали, както е в Сектор А. В неделя Левски приема Черно море, като от БФС обявиха нарядите за двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички